Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Te vagy Te,..én pedig én.. s ez már így is marad
profilkép

4 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Nobody Hu

55 éves, Baja, Bács-Kiskun, Magyarország
Rólam

1/ Már túl a kötelezőkön: a családalapításon, egzisztencia megteremtésén, a gyermekek felnevelésén... Ezért függetlenül és szabadon tudok ismerkedni. Nézelődöm, .. mi van itt.. ki van itt...
2/ Az én utam számomra a legmegfelelőbb.. de másnak nem való. Az értelmes, életszerű, ésszerű indokok, és a józan ész határain belüli kompromisszumokkal meggyőzhető, elfogadó vagyok, de megalkuvásra nem! Quod dixi, dixi..
3/ Tabula rasa..
4/ Mielőtt megítél ismeretlenül, vagy felületesen ismerve, kérem legyen biztos benne, hogy Ön tökéletes...: Van, aki már ismer, azért szeret. Van aki már ismer, azért nem szeret. Van, aki nem ismer, azért szeret. Van, aki nem ismer, azért nem szeret. S vannak, akiket én nem akarok megismerni, s nem kívánom, hogy Ők megismerjenek.. Kinek inge vegye.. kinek meg nem inge.... az meg ne öltse magára..
5/ Hölgyem / Asszonyom! Nem sietek, nem rohanok. Senkiről és semmiről nem vagyok lemaradva, sem lekésve.. Nem űzöm, nem hajszolom az ismerkedés lehetőségét Mindenkivel, Akárkivel, Valakivel..és nem is mindenáron.. Csak a legbátrabbaknak ajánlom magam. Köszönöm a megértést -Z-

Akit keresek

30 - 52 éves nő, 145 - 180 cm, 45 - 65 kg , társkeresés, randi
Akit keresek, és nem: Akinek az élete mentes mindenféle félig csukott, de még nyitott le nem zárt, vagy se veled-se nélküled kapcsolattól. Érzelmileg is már képes volt függetlenné válni, s nyitott szíve várja, hogy újra doboghasson valakiért...Ne meneküljön egy új kapcsolatba gyáván, kiégetten és koldulóan..
Az arctalan, testtelen és alaktalan társkereső FANTOMOKNAK, a maguknak csak itt udvarolgattató, időt elűző és másoktól elrabló, unatkozó, vagy párkapcsolati magányban tengődő elhanyagolt, majd "tovább mégsem lépnék, meggondoltam magam, magam sem tudom mit akartam itt" komolytalanoknak alapból sem vagyok itt. Céllal regisztráltam, nem pedig a dedóba a játszótérre...Thy..understand..
Tehát..szeretném, ha az életet/életét inkább függőleges törekvésnek, mint vízszintes bóklászásnak képzelje el. Ne ítéljen könnyen, nézze meg jól, hogy mit fogad el igaznak, és értse, mit jelent, hogy gondolkodni nehéz.
Mielőtt valaki tévedésbe esne, és ostoba, gügye kérdéseivel bombáz.... itt íratlan szabály: Erre a helyre a regisztráció nem jelenti magunkra és másokra nézve sem kötelező érvényűen azt, hogy automatikusan és válogatás nélkül bárkivel is szóba elegyedjünk, vagy ÉN is ezt tegyem.. És még arra sem, hogy akárcsak reagáljunk is, és ha nem, akkor bármiféle magyarázattal tartozzunk ezért!!! Ezen a félig-meddig személytelen eszközön ez kivételesen nem etikai, hanem első látásra, olvasásra( ha esetleg még van irányadó infó) a szimpátia kérdése. Ön sem mindenkire kíváncsi, aki nem képes felkelteni valamilyen módon az érdeklődését.. Vagy tévedek?... S, hogy ha ez a hang esetleg szokatlan Önnek, kétségbe nem vonom.. De annak, hogy megértsük egymást, csak egy a módja Hölgyem / Asszonyom!..... Köszönöm megértést: -Z-

Személyes adataim
Magasság:
181 cm
Súlyom:
94 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
barna
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
egyedül élek
Gyerek:
már van
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
Kösz nem
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom::
vállalkozás / műszaki
Jövedelmem::
magas

Több társkereső

társkereső fényképSzabi V
Dunaújváros
társkereső fényképDjfernandez
Hajdúhadház
társkereső fényképBeni
Nyírbátor
társkereső fényképAlien
Szigetszentmiklós
társkereső fényképLegradi
Nyíregyháza
társkereső fényképNoel
Budapest

Társkereső férfiak
Társkereső Baja
Diplomás társkereső