Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

Ákos

40 éves, Vác, Pest, Magyarország
Rólam

Nincsenek nagy elvárásaim...kinek, mi a munkája, mennyit keres és egyebek... Nem szeretem, amikor leírják, hogy milyen legyél, ilyen legyél... ilyennek kell lenned...Inkább olyan vagyok, amilyen vagyok.Persze ,nyilván vannak dolgok amiken tudok, és akarok is változtatni, ha szerelmes vagyok és szeretek valakit, ez egyértelmű...Sőt, azt hiszem eléggé alkalmazkodó vagyok, mindig arra törekszem,hogy a másik jól érezze magát, boldog legyen mellettem...Kitartó vagyok és sok áldozatot tudok hozni azért, akit szeretek és ezt boldogan teszem. :)
Határozott vagyok, vannak önálló gondolataim és véleményeim. Sajnos meg kell mondani azt is, ha valakinek valami fáj de igaz, és ezt elvárom mástól is.
Egy elvárásom van: Légy önmagad! Ez a legfontosabb.
Az elvárások miatt szednek az emberek nyugtatót, lesznek alkoholisták és drogfüggők... A szerelem az nem így működik. A szerelem jön, felrobbant, elvarázsol, megbabonáz...ha ez nincs meg, jó lesz nekem szinglin is 90 éves koromig. :D Leginkább azt hiszem, hogy csak magadtól lehetsz boldog, nem mástól.
Az önismerettől a lelki békédtől.
Nekem mosolyt csal az arcomra az is ha belerúghatok egy falevél kupacba, építhetek egy hóembert, vagy azt látom, hogy kis gyerekek mosolyognak, nevetnek.
Ezért próbálok is tenni, amennyire tudok, adakozok, szerényen de megpróbálom...Egyik barátommal fejünkbe vettük, hogy megpróbálunk segíteni beteg gyerekeknek, amennyire a lehetőségeink engedi. Fejlesszük, hogy mitől lehetne jobb ez az egész.
Amikor másvalakitől függ(párra gondolok) a boldogságod az már régen nem jó.
Egyébként, kirándulok, főzök,olvasok, bicajozok, szeretem a művészetet is, szoktam festeni, szeretem a bulikat és az összebújós estéket is.Mindkét véglet.
Vegetáriánus vagyok, mert nem szeretem, hogy gyilkoljuk az állatokat.
Próbálok egészségesen élni, sok vitamin,úgymond superfood ételek, (inkább erre költöm a pénzt, mint cigire vagy piára) , érdekel az egészséges életmód.Jobban érzi magát tőle az ember. Ami végül is nem meglepő :)
Neked nem kell vegának lenned és az sem zavar ha elszívsz heti egy-két szál cigit vagy megiszol valamit. :) Na hát igen, én is szoktam :D :D Buliba is mehetünk, sőt...néha kell is. Elvégre még fiatal vagyok :D Nem kell ugyan azt szeretned, amit én..A szerelem nem így működik.
Jóindulatú,jószívű, eredeti emberekkel veszem körül magam...és ilyen lányt is keresek.Aki tud még mosolyogni,érzelmes, kicsit hóbortos ,dilis... :D Többre tartom a belső,eredeti értékeket a külsőségeknél.

Akit keresek

nő, társkeresés, randi

Személyes adataim
Magasság:
180 cm
Súlyom:
80 kg
Alkat:
sportos
Szemem:
barna
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
egyedül élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép

Több társkereső

társkereső fényképGergo
Kaposvár
társkereső fényképAttila
Érd
társkereső fényképMykee
Szeged
társkereső fényképLackó
Záhony
társkereső fényképNyalifali
Veszprém
társkereső fényképBalázs
Budapest

Társkereső férfiak
Társkereső Vác
Diplomás társkereső