Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Az élet arról szól,hogy bízz az érzéseidben.Kockáztass!Merj önmagad lenni!Tanulj a múltból.Becsüld meg az emlékeket,és vedd észre:az élet soha nem áll meg,mindig megy tovább.
profilkép
Én...Én......Én......

6 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Szilvacica

51 éves, Balatonfenyves, Somogy, Magyarország
Rólam

AKINEK FONTOS VAGY,AZ KERES TÉGED,AKI LÁTNI AKAR TALÁL RÁ IDŐT.AKINEK KELLESZ,AZ MEGTALÁL.TÖBBI CSAK KIFOGÁS!!!!!!
Csak egy valakire várok,keressen, bízom abban hamarosan fog... :o)


Az 1 éjszakás kalandokat kedvelők ne írjanak,mert nem Én vagyok számukra a megfelelő személy,felesleges időtöket rám pazarolni!!!!!Csak olyan keressen aki egy nőben nem csak a külsőt-női testet akarja meglátni,hanem fontos a belső érték is.Aki,ki tudja mutatni érzéseit,szeretet tud adni és szereti ha viszonozzák is.Számomra nem az a fontos van-e lakásod-autód -pénzed.....az érdekel tudsz-e hűséges-őszinte társ lenni...???Tévedések elkerülése végett nem férjet keresek s nem apát a 20 éves lányomnak...,egy társat aki részévé válhat az életemnek....akivel lehetnek közös programjaink...aki megtud becsülni,és felcsillan a szeme amikor meglát,gyengéden tud ölelni,és van egy kedves mosolya felém...Nem az a lényeg számomra milyen végzettséged van,szíved legyen a helyén!!!!!Osztozni szeretnék gondjaidban-bánatodban is...az élet nem mindig ragyogás..
Nem akarok mindenkinek megfelelni,nem is lehet,akinek nem tetszem nyugodtan lapozhat tovább..Tudnod kell rólam ha valami nem tetszik őszintén megmondom véleményemet,még akkor is ha olykor bántó ...de nem kell félni tőlem annyira nem vagyok veszélyes. :o) Nehéz normális társra találni.Vannak akik komolyan gondolják a társkeresést,de sajnos többen vannak akik csak szórakozni járnak ide.Ha te az elsők táborához tartozol van esélyed nálam....!!!! :o)
Szívesen ismerkedem,szeretek beszélgetni,de Én nem kezdeményezem az ismerkedést...Ha valaki szeretne velem közelebbről nyugodtan írjon,fogok válaszolni...az első lépést neked kell megtenned felém... :o)
Egyszerű Nő vagyok...Valakinek szép, valakinek csúnya, valakinek kedves, valakinek mogorva. Olykor csendes vagyok, máskor mindenkit túlkiabálok. Valakinek nyitott vagyok, valakinek zárkózott. Láthatsz okosnak, néha naivnak, érettnek, bölcsnek vagy gyerekesnek. Jelenthetek bármit az életedben, mégis ugyanaz maradok: egy Nő, aki Él, Remél, olykor Fél, de még mindig Hisz és Álmodik!!!

Az "Igazit" keresed? Én is azt kerestem sokáig, s mikor megtaláltam, rájöttem, hogy nagyon nagy hiba volt. Most már az "Igazat" keresem. Mert az "Igazi" szárnyakat ad, s aztán letépi rólad, az "Igaz" odaadja a sajátját, ha zuhanni kezdesz... Az "Igazi" megcsókolja a kezed, az "Igaz" megfogja... Az "Igazi" álmodik veled, az "Igaz" virraszt melletted. Az "Igaziba" belehalsz, az "Igaz" meghal érted, ha kell!
Nincs a világon még egy ugyanilyen ember.Én rendelkezem mindenemmel.A TESTEMMEL és annak minden mozdulatával.Az ELMÉMMEL,valamennyi gondolatommal,ötletemmel.A SZEMEMMEL és a képekkel,melyeket észrevesz.Az ÉRZÉSEIMMEL,legyen bár az harag,öröm,csüggedés,szeretet,csalódottság vagy bizalom.A SZÁMMAL és minden szóval,ami elhagyja,akár udvarias,akár durva,kedves,helyénvaló vagy sem.A HANGOMMAL,legyen az hangos vagy kellemes.Minden CSELEKEDETEMMEL,függetlenül attól,hogy saját magamra vagy másokra irányul.Magam birtokolom a képzeletemet,az álmaimat,reményeimet és félelmeimet.Az enyémek győzelmeim,sikereim,kudarcaim és boldogságaim.Akármilyennek tűnök,bármit mondok vagy teszek,gondolok vagy érzek egy adott pillanatban,az mind,mind én vagyok.Bírok magammal,tehát irányíthatom magamat.Én én vagyok és így vagyok jó.....

Akit keresek

férfi, társkeresés, randi
NEM OLYAN FÉRFIT KERESEK KIVEL TUDOK EGYÜTT ÉLNI,HANEM AKI NÉLKÜL NEM!!!!

Az út az ismerkedéssel kezdődik és nem tudni mi lesz az út végén.Én felajánlom az én ösvényemet,Te döntesz elindulsz-e és ha igen meddig mész rajta.Az utazás lényege nem a cél,hanem az utazás maga.Én megmutatom és vállalom magam,ha Te nem teszed nincs esélyed.Ha nem látom a szemedet,nem ismerem a gondolataidat,nem lesz ami meg fogjon benned.Hát legyen fényképed és beszélgessünk...Csak egy összbenyomásra és az arcodra,szemedre vagyok kíváncsi,mert a szem sok mindent elárul és az a lélek tükre.Aki a szerelmemet akarja,ne a testével,hanem a lelkével csábítson.
"Légy aki vagy,és mondd ki,amit érzel,mert akiket ez zavar,azok úgysem számítanak
akik számítanak azokat úgysem zavarja."
Sajnos sok a kamus reglap és ha kérhetem kalandorok kíméljenek,őszinte szeretettel teli kapcsolatot szeretnék.......

Személyes adataim
Magasság:
130 cm
Súlyom:
30 kg
Alkat:
testes
Szemem:
barna
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Gyerek:
már van
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
Kösz nem
Végzettségem:
szakmunkás

Több társkereső

társkereső fényképAnikó
Székesfehérvár
társkereső fényképJudit
Budapest
társkereső fényképMagcsi
Miskolc
társkereső fényképPannus
Székesfehérvár
társkereső fényképNaroszi
Budapest
társkereső fényképAdrienn
Budapest

Társkereső nők
Társkereső Balatonfenyves
Diplomás társkereső