Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

Ananasz

47 éves, Satu Mare, Satu Mare, Románia
Rólam

Az "Igazi" nem létezik. Nincsen. Sehol nem él valahol egy nő vagy egy férfi, aki az igazi, s akit csak meg kell találni. De aki szerencsés, élete során találkozhat két-három olyan emberrel, akiből lehetne "igazi". De ehhez nagyon sok türelem, lemondás, megértés, háttérben maradás szükséges, ám végül kialakulhat egy olyan viszony, melyben a másik már nélkülözhetetlenül belecsiszolódott, vagyis igazivá vált.".:Popper Peter.
Nem az igazit keresem,hanem az igazat,es csak azt az egyet aki komolyan gondolja,akivel megoszthatnam a hatralevo eletemet.Az eddigi eletem ugy alakult,hogy meg mindig egyedul elem napjaimat,ezen szeretnek valtoztatni,es minnel hamarabb lehorgonyozni egy normalis no mellett,aki hagyomanyos ertekrendet vall magaenak,aki valoban tarsat keres es nem csak szorakozik,es szinten csaladot szeretne,tul van a mult fajdalmain(ha voltak),es uj eletet szeretne kezdeni.A belsod erdekel,az emberseged,erezzem magamat melletted,nem ijedsz meg az akadalyoktol,es nem duzzogtatsz napokig egy sertodottseg miatt.:)
Voltam boldog is,voltam lent is de nem adtam fel a remenyt,hogy megtalaljam azt akivel egy iranyba nezunk,akkor is ha kulonbozoek vagyunk,aki a tarsam,baratom,jatszotarsam lenne,akinek fontos a magyar kultura,a termeszet(erdok,hegyek,vizek,mezok)szere tete,es a jo Istent sem zarja ki szereny kis eletebol.Egyszeru ember vagyok hibakkal es jo tulajonsagokkal egyarant,mint barki mas,es csak egy egyszeru normalis eletet szeretnek gyerekekkel,tarssal.Legyel oszinte,akkor is ha kellemetlen amit mondassz,mivel hazugsagokra nem lehet epiteni,elobb-utobb osszedol.

Akit keresek

nő, barátkozás, ismerkedés

Személyes adataim
Magasság:
172 cm
Súlyom:
73 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
kék
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
szülőkkel élek
Gyerek:
nem soha
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
szakmunkás
Jövedelmem::
átlagos

Több társkereső

társkereső fényképBlenessy
Sovata
társkereső fényképVlad
Oradea
társkereső fényképPeter
Oradea
társkereső fényképCsaba
Satu Mare
társkereső fényképIsty
Oradea
társkereső fényképIstvan
Săcăşeni

Társkereső férfiak
Társkereső Satu Mare
Diplomás társkereső