Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
“And so I am become a knight of the Kingdom of Dreams and Shadows!”
profilkép

1 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Scriptor

35 éves, Budapest, Budapest, Magyarország
Rólam

Üdv mindenkinek, ki elolvassa az adatlapomat!

Kezdjük pár alap információval, amit talán érdekesnek az idetévedő... Huszonkét éves vagyok, szeretek olvasni, írni, zenét hallgatni, filmeket nézni, beszélgetni, sétálni.

Azért regisztráltam, mert keresem azt a lányt, hölgyet, ki vezérlő csillagom lehet az élet sötét éjszakáin, ki Múzsám lehet, ha verset, novellát írok, ki Istennőm lehet, ha hitem kezdene elhagyni, s ki hercegnőm lenne, és vigyázhatnék rá... Kinek napjait boldogsággal, mosollyal tölthetném meg...

Amit nagyon szeretek: A steampunk mint műfaj, a könyvek, a spontán ötletek, a mitológia, a kutyák, a macskák, a művészetek, a heavy metal, a rock, a zene mint olyan, a musicalek, Isaac Asimov, H.P.Lovecraft, az Offspring, a Dragonforce, a sci-fi, a fantasy, a mesék, a legendák, a történetek, az írás, a költészet, és az Ír Pub & Roll együttesek zenéi...

Amit nem szeretek: Hell yeah, úgyis magasról tesztek rá, hogy mit nem szeretek...

Felvételt nyertem a Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem Had és Biztonságtechnikai Mérnök karára, és baromi jó...

Rövid, sötétbarna haj, körszakáll, mackós testalkat... Mit mondhatnék, nem vagyok egy Adonisz. De talán valakinek ez tetszik... Ha meg nem ez tetszik, így jártál. Nem tudod, mit hagysz ki! XD




Egy kis asztrológia!

A Sárkány szülött tulajdonságai:

Jókora adag önbizalommal megáldott, a szerencse jegyében született a sárkány. Elképesztő energiával rendelkezik, képes kitartóan bármikor, bármeddig dolgozni, küzdeni a céljaiért. Akaraterejének, sikervágyának köszönhetően gyakran jut el karrierjének a csúcsára. Vezetésre, irányításra teremtett egyéniség. Érvényesülni, csillogni, kézben tartani. Ez a három jelző a sárkány életeleme. Igen nagylelkű és a szeretett lényeihez igen hűséges és ragaszkodó. Szövetségben nagyon jó partner, hiszen utolsó erejéig képes bármiért is harcolni.

Negatív tulajdonságok: Sikervágyából adódóan nem szeret várni. A késedelem az egyik legnagyobb ellensége. Türelmetlensége mellett, néha tapintatlanság és udvariatlanság is társul. A pénzhez nincs túl sok érzéke, mivel könnyen kifolyik a markából, bár ennek ellenére ugyanolyan könnyen képes pótolni azt.

Pozitív tulajdonságok: Spontán - szinte soha nem fogy ki a képtelen, ugyanakkor nagyszerű ötletekből. Igazi jó főnök, aki sodró lendülettel húzza maga után a többieket. Hivatásában odaadó, lojális, ám ha nem találta meg azt ami motiválja, könnyen lép egyik helyről a másikra. Különcsége inkább szerethetővé, mint kiközösítetté teszi.

A sárkány férfi:
Igen nagy akaraterejű, szabad lelkületű egyéniség. Örökké tettre kész, dinamizmusa szüntelen. A szerelemben nagyon őszinte és ragaszkodó, biztos, meleg háttérre vágyó. Türelmetlenségét érdemes tolerálni.

Híres sárkányok: James Brown, Salvador Dali, Charles Darwin, Juhász Ferenc, Kocsis Zoltán, Al Pachino, Gyöngyösi Katalin, Szécsi Margit, Frank Zappa, Gina Lolobrigida, a "Kicsi Sárkány" - Bruce Lee


A Nyilas férfi jellemvonásai

A Nyilas férfi idealista és romantikus. Szellemes, sármos, optimista és jókedvű. Kiváló szónok. De mivel túl szabad és szókimondó, a nyilas férfi olykor akarata ellenére is megsérti az embert. A Nyilas számára minden nap új lehetőséget jelent. A bírálat nem fog rajta. Nem jó diplomata, de a szavát igyekszik mindig betartani. Megértő barát, nagylelkű és ambíciós, csakhogy kissé depresszív alkat. Szereti a luxust, barátainak extravagáns ajándékokat ad. Kedveli a meghitt mulatozásokat, de mindenkiről mindent tudni akar. Ő maga viszont szereti a titkolózást, pénzét is mindenféle titkos vállalkozásokba próbálja befektetni.

A Nyilas férfi temperamentuma

A női szülötthöz hasonlóan a Nyilas férfi is sokat utazik, szeret új ismeretségeket kötni. Olyan kalandokba keveredik, melyek más számára rendkívülinek tűnnek, de ő természetesen fogad minden változást. Ha valamiért mód felett felháborodik, hideggé, visszafogottá válik.

A Nyilas férfi érzelmi élete

Különösen vonzzák a szép asszonyok. Meghódításukra a Nyilas férfi minden eszközt kipróbál a virág- és telefonüzenetektől a bókokig és érzelmes levelekig. állandóan szerelmesnek érzi magát, holott nagyon nehezen képes valaki mellett elkötelezni az életét. Már csak azért sem lehetnek tartósak a kapcsolatai, mert magát a vadászatot élvezi. Bár a tapasztalt partnert keresi, mindenkit a saját elképzelése szerint akar modellálni, és sajátos képessége révén képes is meggyőzni a kiválasztott nőt, hogy azt tegye amit ő akar. Nem is unja soha a szerelmet, de a féltékenységet, különösen a hangos jeleneteket nem tűri el senkitől.

Akit keresek

17 - 25 éves nő, 130 - 172 cm, társkeresés, randi, barátkozás, ismerkedés, csevegés

Személyes adataim
Magasság:
175 cm
Súlyom:
118 kg
Alkat:
testes
Szemem:
szürke
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom::
Tanuló

Több társkereső

társkereső fényképGabcsi
Budapest XVII. kerület
társkereső fényképZsolti
Vác
társkereső fényképFranky
Budapest
társkereső fényképZsoltB
Pécs
társkereső fényképJános
Mátészalka
társkereső fényképBlaszlo
Budapest

Társkereső férfiak
Társkereső Budapest
Diplomás társkereső