Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!

Társkereső tanácsok

Társkereső tagjaink számára számos lehetőség áll rendelkezésre, melyekkel könnyedén találsz társat.

Készítsd el társkereső profilodat

Írj magadról, érdeklődési körödről, mivel töltöd szívesen a szabadidőd. Mit csinálsz, csinálnál szívesen jelenlegi vagy új barátaiddal, pároddal. Legalább pár mondat szükséges magadról, mit tartasz fontosnak vagy érdekesnek, hogy azzal ismerkedj meg, akit keresel, felkeltsd a többi társkereső érdeklődését.

Töltsd fel társkereső fényképeidet

Tölts fel társkereső képeket magadról! Te is szívesebben írsz azoknak, akik megmutatják magukat. Itt rád kíváncsi, aki megnézi társkereső adatlapod, mint ahogy te is kíváncsi vagy másokra.

Írd meg a saját történeteidet, gondolataidat!

Írd meg történeteidet, gondolataidat, véleményedet! Arról is olvashatsz, hogy más társkeresők hogyan élik napjaikat. Ezzel is felkeltheted a nagy Ő figyelmét. Lehet ez utazási élmény, véleményed egy filmről, vagy bármi, amin jót nevettél.

Böngéssz társkereső rendszerünkkel

Több ezer társkereső nő és férfi között kereshetsz tetszőleges jellemzők alapján, akát távolság szerint is. A "Hozzád illők" menüpont alatt azokat a társkeresőket láthatod, akik megfelelnek az általad megadott paramétereknek.

Hogy kit látsz és kiket láthatsz az a társkereső adatlapodon, a kitöltött jellemzők függvénye. Így könnyebben rátalálhatsz azokra a társkereső tagokra, akik megfelelnek az elképzeléseidnek.

Tetszik valaki?

Keress, jelöld be, aki tetszik, írj, itt a lehetőség, hogy megtaláld az igazit. Ha tetszel valakinek, beállításaidtól függően értesítést kapsz róla e-mailben. A „Tetszenek” menüpont alatt azokat a társkeresőket láthatod, kik tetszenek neked, és kiknek tetszel te. Azt is jelezzük neked, ha kölcsönös szimpátia esetén még nem váltottatok üzenetet. Akinek tetszel, egész biztos örülni fog üzenetednek.

Írj üzenetet

Társkereső oldalunk segítségével üzeneteidet rendkívül könnyen kezelheted.

Nem célravezetőek a "szia ismerkedünk, tetszel, szeretnélek megismerni" üzenetek. Használd bátran mindazt, ami a kiválasztott hölgy vagy úr társkereső adatlapján láthatsz. Na persze a tied se legyen üres, hiszen hogy is írhatnának neked egy személyes levelet, ha üres a társkereső adatlapod.

Társkereső kvíz

Összeilletek? Megtudhatod, ha válaszolsz a társkeresők kérdéseire. Mennyire értesz a másik nem nyelvén? Gyűjtsd a kulcsokat és kiderül!

Ebben a játékban "bezárhatod" a szívedet egy széfbe! A próbálkozók válaszolnak, és akinek hibátlanul sikerül, az eljuthat az általad elrejtett titokig. Add meg kérdéseidet és minden kérdésre legalább egy jó és egy helytelen választ. Egy kérdésre több válasz is helyes lehet.

Szolgáltatásainkat folyamatosan fejlesztjük, új érdekes egyedi jól használható funkciókkal kívánunk gazdagodni hogy a legsikeresebb és legszórakoztatóbb társkereső tagja lehess.