Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!

Társkereső Szabályzat

A Magiclove ingyenes társkereső oldal szolgáltatásainak igénybe vételéhez regisztráció szükséges. Regisztrációt megelőzően olvasd el a felhasználási feltételeket, mert ezek a szabályok teszik lehetővé a társkereső szolgáltatás minden felhasználó számára előnyös működését, ezek a tagok érdekeinek védelmére szolgálnak.

Ha regisztrálsz azzal kijelented egyetértesz az Általános Szerződési Feltételekkel. Ezzel a hatályos jogszabályoknak megfelelően a következő nyilatkozatot teszed:

"A magiclove.hu társkereső szolgáltatás használatára vonatkozó szerződési feltételeket elolvastam, azokat megértettem, elfogadom és azokkal egyetértek."
A regisztrációval a szabályokat magadra nézve kötelezőnek ismered el és elfogadod azok betartását.

1. Szolgáltatás

1.1 Szolgáltatás elérhetősége

A Szolgáltatás a magiclove.hu alatt elérhető ingyenes társkereső oldal, beleértve annak összes szolgáltatását és funkcióját.

1.2 Általános rendelkezések

A Szolgáltatást Magiclove nyújtja, mellyel kapcsolatban megértetted és elfogadod az alábbiakat:
(a) a regisztráció során meg kell adnod egy érvényes e-mail címet;
(b) a megadott jelszó feljegyzéséért, és ezen belépési információ titokban tartásáért minden esetben a felhasználó, vagyis te vagy a felelős;
(c) hozzájárulsz ahhoz, hogy Magiclove kérése alapján bizonyos, korlátozott információt nyújtasz magadról;
(d) ezt az információt fenntartod és frissíted annak érdekében, hogy a lehető legpontosabb, a valóságnak megfelelő legyen.

2. Szolgáltatás felhasználói

2.1 Természetes személyek

A Szolgáltatást csak természetes személyek (továbbiakban „Felhasználó”) vehetik igénybe. A nem természetes személyek megjelenítésére létrehozott adatlapokat (például, de nem kizárólagosan: közösségi, üzleti, társadalmi célú regisztráció) Magiclove minden további értesítés nélkül törli. A Szolgáltatást csak 18 éven felüli természetes személyek vehetik igénybe.

2.2 Felhasználók törlése

Magiclove fenntartja magának a jogot, hogy minden további értesítés nélkül törölje azon Felhasználót (ideértve az előfizetéssel rendelkező Felhasználót is), aki bármely más személy nevével, képével, e-mail címével vagy egyéb más személyes információjával visszaél, különösen, ha a felhasználó által a Szolgáltatáson keresztül megjelenített tartalom:
védjegyet sért;
közszereplő, közismert ember neve, kivéve, ha ez a Felhasználó valódi neve, melyet bizonyítani is tud;
más személy érdekeit sértő név;
vallási, nemzetiségi, szexuális vagy politikai hovatartozását gyalázó, sértő, obszcén illetve trágár kifejezés;
akár burkolt, akár nyílt reklámhordozónak tekinthető
Magiclove érdekeit sértő tevékenység, bejegyzések, üzenetek
a portál nem rendeltetés szerű bármely használata

2.3 Felhasználás korlátozása

Magiclove a Szolgáltatást bármely Felhasználó felé megtagadhatja, illetve törölheti vagy korlátozhatja azokat, valamint felfüggesztheti azokat a funkciókat, aki vagy amelyek használatával más egyéneket zaklattak akár magánüzenetek formájában, a fórumon, chat-en vagy bármely más felületen és módon. A Felhasználó törlése esetén a Szolgáltató törli a Felhasználóra vonatkozó valamennyi adatot, levelezést, blogokat, hozzászólásokat stb.
Amennyiben a Felhasználó neve, vagy egyéb személyes azonosításra alkalmas adata félrevezető, Magiclove fenntartja a jogot, hogy a felhasználó kilétét további, a felhasználóra vonatkozó adat, akár a személyi azonosításra alkalmas fényképes dokumentum bekérésével ellenőrizze. Ön megértette és hozzájárul ahhoz, hogy az ellenőrző e-mailt 48 órán belül megválaszolja, ellenkező esetben a felhasználói hozzáférése törlésre kerülhet. Magiclove jogosult a felhasználó hozzáférését az ellenőrzési folyamat lezárásáig korlátozni.
Felhasználó beleegyezik abba, hogy a (i) szolgáltatást nem használja más tagok zaklatására, rágalmazásra vagy más módon más felhasználók személyiségi és egyéb jogainak megsértésére, valamint (ii) vállalja, hogy a személyére vonatkozó adatokat a valóságnak megfelelően tünteti fel és nem téveszt meg vagy nem vezet félre senkit hamis és nem a valóságnak megfelelő adatok feltüntetésével.

3. Tartalom

3.1 Felhasználó felelőssége

A felhasználó teljes mértékben felelős azért a tartalomért (továbbiakban „Tartalom”), amit a Szolgáltatás rendszerén belül elhelyez, ideértve, de nem kizárólagosan a fényképeket, személyes adatokat, beszélgetéseket, személyes üzeneteket, a szolgáltatáson keresztül közzétett tartalmakat és bármely tartalom következményeit is.

Felhasználó a jelen dokumentum elfogadásával tudomásul veszi, hogy Szolgáltató rendszerén keresztül elérhetővé tett tartalmakat előzetesen nem szűri, nem szerkeszti, nem helyesli, és nem szabályozza, továbbá nem köteles a Szolgáltatáson keresztül közzétett Tartalmat figyelni sem. Ha Magiclove olyan Tartalmat talál, amely látszólag nem felel meg jelen dokumentum feltételeinek, kivizsgálhatja az esetet, és saját mérlegelési szabadságában, jóhiszeműen eldöntheti, hogy törli-e az adott Tartalmat. Magiclove nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ilyen tevékenységek teljesítéséért vagy nem-teljesítéséért. Felhasználó tudomásul veszi, hogy a Szolgáltatás használatával sértő, illetlen vagy kifogásolható Tartalmaknak is ki lehet téve. Magiclove semmilyen körülmények között, semmilyen módon nem felelős semmiféle Tartalomért, beleértve, de nem kizárólag a Szolgáltatáson keresztül közzétett bármely Tartalomban található hibákat vagy hiányosságokat, illetve bármely Tartalom használatából fakadó bármilyen veszteséget vagy kárt.
Magiclove, mint közvetítő szolgáltató nem felelős a továbbított, közzétett információért.

3.2 Képek feltöltése

A Felhasználó képeket tölthet fel a Szolgáltatásba, melyeket a regisztrált, illetve nem regisztrált látogatók megtekinthetnek. Felhasználó köteles a profiljára olyan képeket feltölteni, mely megfelel az elsődleges és másodlagos képekre vonatkozó szabályoknak. Minden egyes feltöltött kép utólagos moderáláson esik át. Ha bármelyik kép nem felelne meg a jelen dokumentumban összefoglalt szabályozásokkal, akkor az oldalról haladéktalanul törlésre kerül és a Magiclove ezt üzenetben jelzi Felhasználó felé.

3.2.1 Az elsődleges fényképre vonatkozó szabályok

Az elsődleges fényképek a profil kiemelt fényképei. Ez jelenik meg a keresésekben, az üzenetekben, a naplóban és még sok egyéb helyen. Emiatt különleges szabályok vonatkoznak az elsődleges fényképre:
az elsődleges fénykép csak olyan lehet, ami felismerhetően, élethűen és csakis a Felhasználót ábrázolja;
a Felhasználó arcának jól láthatónak kell lennie;
az elsődleges fénykép a Felhasználó jelenkori külsőjét ábrázolja, vagyis ne legyen egy évnél régebben készült fotó.

3.2.2 A másodlagos fényképekre vonatkozó szabályok

A másodlagos fényképek azok a fényképek, amelyeket az elsődleges fényképen kívül a Felhasználó feltölt a profiljába. Ezekkel a fényképekkel bemutathatja a maga számára fontos dolgokat. A másodlagos fényképek közé tartozhatnak például a következők:
további képek a Felhasználóról;
felhasználó családtagjairól, barátairól készült képei;
felhasználó állatokról, házi kedvencekről készült képei;
felhasználó nyaralási képei;
felhasználó saját grafikái;
bármilyen kép, amely nem ellentétes jelen szabályozással

3.2.3 Tiltott fényképek

A következő típusú fényképek minden formában tiltottak, és nem tölthetőek fel a Felhasználó profiljába:
meztelenséget vagy pornográfiát ábrázoló fényképek;
szexualitásra utaló vagy szexuális tartalmú képek;
alsóneműt ábrázoló fotók;
olyan képek, amelyeken személyes adatok szerepelnek – a Felhasználó biztonsága érdekében a képeken ne szerepeljenek e-mail címek, URL-címek, telefonszámok, a facebook vagy más társas hálózatok hivatkozásai,neve és egyéb hasonló adatok;
nem a Felhasználó által készített rajzfilmfigurák vagy grafikák képei;
jogdíjas fényképek;
az erőszak bármilyen formájának ábrázolása;
fegyvereket ábrázoló fényképek;
kábítószer-fogyasztást vagy törvényellenes tevékenységet ábrázoló fotók;
védjegyes, vagy szerzői joggal védett képek, valamint minden olyan kép, amelynek nem a Felhasználó a tulajdonosa;
modellek, hírességek, sportolók képei, illetve az internetről letöltött egyéb képek

3.3 Tartalom eltávolítása

Magiclove minden értesítés nélkül eltávolíthatja az olyan Tartalmat, amelyeket a kizárólagos döntési jogkörében jogellenesnek. Továbbá Szolgáltató minden értesítés nélkül eltávolíthatja az olyan tartalmakat, melyek megsértik vagy megszegik bármely fél szellemi alkotáshoz fűződő jogát, szerzői és szomszédos vagy egyéb tulajdonosi jogát vagy a jelen felhasználási feltételekben foglalt rendelkezéseket.
A jogellenes vagy jogosulatlan tevékenységek magukba foglalják például – de nem kizárólagosan – a jelen dokumentum 4.2-es pontjában foglaltakat.

3.3.1 Személyes adatok megadása

Felhasználó profilján megadott leírásokból Magiclove minden előzetes értesítés nélkül eltávolíthatja az olyan Tartalmat, mely bármilyen módon leírva tartalmaz:
email címet
telefonszámot
weboldal címet
bármely közösségi vagy más oldal linkjét
Szabályszegés esetén Felhasználó végleges kitiltásban részesülhet.

3.4 Tartalmak kezelése

Szolgáltató engedélyezi a Felhasználónak, hogy kizárólag saját személyes, nem kereskedelmi célú használatra megtekintse és letöltse a Tartalmak egyetlen példányát. Felhasználó a Magiclove-on talált Tartalmakat nem adhatja el és nem módosíthatja, továbbá semmilyen módon és semmilyen nyilvános vagy kereskedelmi célból nem sokszorosíthatja, jelenítheti meg, mutathatja be nyilvánosan, terjesztheti vagy más formában nem használhatja azokat.

3.5 Linkek megjelenése

Felhasználók más internetes webhelyekre és erőforrásokra mutató linkeket tehetnek elérhetővé a Szolgáltatás egyes funkcióin keresztül. Magiclove semmilyen hatáskörrel nem rendelkezik az ilyen webhelyek és erőforrások felett, a Felhasználó tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy a Szolgáltató nem felelős az ilyen külső webhelyek és erőforrások elérhetőségéért, és a rajtuk elhelyezett vagy rajtuk keresztül elérhető tartalmakat nem helyesli, illetve azokért nem vállal kötelezettséget vagy felelősséget. A felhasználó továbbá tudomásul veszi és beleegyezik abba, hogy Magiclove sem közvetlenül, sem közvetve nem vállal kötelezettséget vagy felelősséget az ilyen webhelyeken és forrásokban vagy rajtuk keresztül elérhető tartalmak használatából, illetve a beléjük vetett bizalomból ténylegesen vagy állítólagosan eredő anyagi, illetve nem anyagi károkért és veszteségekért.

3.6 Tárolási irányelvek

Felhasználó beleegyezik abba, hogy a Szolgáltató semmilyen kötelezettséget vagy felelősséget nem vállal a Szolgáltatásban vagy azon keresztül fenntartott vagy közzétett Tartalom törléséért, illetve tárolásának meghiúsulásáért.

4. Helyénvaló magatartás

4.1 Felhasználó magatartása

Felhasználó, jelen dokumentum elfogadásával beleegyezik, hogy a Szolgáltatás használata során felelősséggel tartozik saját magatartásáért és kommunikációjáért. Felhasználó beleegyezik továbbá, hogy csak olyan üzenetek és anyagok beküldésére, illetve fogadására használja a Szolgáltatást, amelyek helyénvalók, törvényesek és a Magiclove meglévő tartalmához kapcsolódnak.

4.2 Feltételek

Felhasználó beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatás használatakor nem folytatja az alábbi tevékenységeket, ellenkező esetben hozzáférését a szolgáltató korlátozhatja, vagy törölheti:
nem helyénvaló, rágalmazó, obszcén vagy illegális Tartalom közzététele;
rágalmazás, sértegetés, zaklatás, fenyegetés vagy törvényes jogok megsértése;
szolgáltatás bármely részének módosítása vagy visszafejtése;
szolgáltatás informatikai rendszerébe történő jogosulatlan behatolás vagy behatolási kísérlet (hacking);
más tagokról információ gyűjtése (ideértve a felhasználóneveket és/vagy e-mail címeket, illetve egyéb személyes adatokat is);
megszerzett anyagok publikálása;
bármely harmadik személy anyagainak rendelkezésre bocsátása a harmadik személy hozzájárulása nélkül;
bármely harmadik személy bármely védjegyét, szerzői jogát, szabadalmát vagy más tulajdonosi jogát sértő Tartalom közzététele;
illegális tevékenységek hirdetése vagy azokról útmutató, információ közreadása;
piramisjátékot hirdető üzenetek, lánclevelek vagy bomlasztó kereskedelmi üzenetek, illetve hirdetések vagy bármiféle tiltott üzenetek közzététele;
olyan anyagok publikálása és rendelkezésre bocsátása, amelyek félrevezető módon azt sugallják, hogy azokat Magiclove hivatalosan támogatja vagy hagyta jóvá;
a Szolgáltatás használata bármilyen törvénytelen vagy engedély nélküli célra;
bármiféle automatikus rendszer, robot, feltérképező program, webhely- kereső és lekérdező program vagy más eszköz használata a Szolgáltatás bármely részének lekérdezésére vagy indexelésére, illetve felhasználói adatok engedély nélküli célokra való gyűjtésére;
felhasználói fiókok létrehozása automatikus eszközzel, illetve hamis ürüggyel vagy szexpartner keresése céljából;
többszöri regisztráció, aktív, használatban lévő profil mellett;
nemkívánatos elektronikus kommunikáció létesítése, mint a “spam”, vagy más tagoknak küldött lánclevelek (hoax), vagy a többi tagnak a szolgáltatás használata során bármely egyéb módon történő zavarása, a fórumban és a weboldal egyéb területein az oda nem illő zavaró, agresszív vagy témán kívüli (“offtopic”) hozzászólásokat, hirdetéseket, illetve azokat az ismételt hozzászólásokat, amelyeket több helyen azonos tartalommal, rövid időn belül “flood”-szerűen szórnak szét. Szándékos floodnak számít, ha valaki az adott hozzászólást egy vagy több topicban, videochat-en több csatornán, több alkalommal helyez el;
a Szolgáltatás vagy a Szolgáltatáshoz csatlakoztatott szerverek vagy hálózatok működésének zavarása, illetve a Szolgáltatáshoz csatlakoztatott hálózatok követelményeinek, eljárásainak, irányelveinek vagy szabályozásainak való meg nem felelés.

Bár a Szolgáltató tiltja a nem kívánatos Tartalmak megjelenését és a nem helyénvaló magatartást, Felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy ilyen magatartásnak és/vagy Tartalomnak ennek ellenére ki lehet téve, és hogy a Szolgáltatást saját kockázatára használja.

5. Egyéb rendelkezések

5.1 Felhasználási feltételek módosításának lehetősége

Szolgáltató fenntartja a jogot, hogy jelen felhasználási feltételeket értesítés után, vagy a nélkül módosíthatja. A feltételek módosításának hatálybalépését, a Szolgáltatásba történő belépéssel fogadja el minden felhasználó. A felhasználási feltételek dokumentum legfrissebb változata minden időben a http://magiclove.hu felhasználási-feltételek weboldalon tekinthető meg.

5.2 Kártalanítás

Felhasználó beleegyezik abba, hogy a Magiclove-et kártalanítsa minden harmadik személy részéről felmerülő igénnyel szemben, amely a Szolgáltatás használatával függ össze vagy abból ered, ideértve bármely természetű vagy fajtájú követelést, költséget, ami bármely igényből, hiányból, kárból, perből, ítéletből, peres eljárás költségéből és ügyvédi költségből ered. Ezekben az esetekben Magiclove írásban értesít az igényről, perről vagy eljárásról.

5.3 Szolgáltató felelőssége

Magiclove nem tartozik felelősséggel jelen felhasználási feltételekben leírt kötelezettségek nem teljesítésével okozott hiányért vagy károkért. Ezt meghaladóan megértetted és hozzájárulsz ahhoz, hogy valamennyi felhasználó adatait, beleértve a Tiédet is Magiclove összegyűjtse, felhalmozza és névtelenül a Szolgáltatás rendszerébe integrálja, valamint az így Tőled és más felhasználóktól összegyűjtött adatokat anonim statisztikai és analitikus bejelentési célokra felhasználja.
Felhasználó beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatást kizárólag a saját kockázatára használja, és elfogadja, hogy Szolgáltató nem vállal felelősséget a használat során esetlegesen felmerülő vagyoni vagy nem vagyoni károkért.

5.4 A felelősség kizárása

Magiclove minden felelősséget vagy kötelezettséget kizár a Szolgáltatásban megjelenő információ vagy Tartalom pontosságával, tartalmával, teljességével, törvényességével, megbízhatóságával, illetve működőképességével és rendelkezésre állásával kapcsolatban. A Szolgáltató minden felelősséget vagy kötelezettséget kizár a felhasználó vagy a Szolgáltatást használó más személyek magatartásával kapcsolatban.
A Szolgáltatást, és a benne található összes Tartalmat, információt a jelen állapotában, mindenféle szavatosság nélkül bocsátja Magiclove a Felhasználó rendelkezésére.
A felhasználó határozottan beleegyezik abba, hogy a Szolgáltatást teljes mértékben a saját felelősségére és kockázatára használja.

5.5 A felelősség korlátozása

A Szolgáltató semmilyen körélmények között nem tartozik felelősséggel a felhasználónak semmiféle olyan közvetett, következményes, rendkívüli, alkalomszerű vagy jelzés értékű kárért, amely a szolgáltatás használatából vagy használatával kapcsolatban keletkezik.

5.6 A szerződés időtartama és felmondása

A Szolgáltatás használatára a jelen általános felhasználási feltételek vonatkoznak. Felhasználó bármikor, bármilyen okból azonnal megszüntetheti a Szolgáltatás használatát, ha törli hozzáférését a saját profilján keresztül. Magiclove bármikor, a jelen szerződési feltételek megszegése esetén azonnal megszüntetheti a Szolgáltatás nyújtását Felhasználó részére, ilyen esetben a felhasználó nem jogosult a Szolgáltatás használatára.

5.7 Szellemi Tulajdonhoz fűződő jogok és titkosság

10.1 A szolgáltatásra vonatkozó, valamennyi szellemi tulajdonhoz fűződő jog a Magiclove kizárólagos tulajdonát képezi. Az üzemeltető minden ésszerű erőfeszítést, műszaki megoldást kialakít, hogy a Felhasználók személyes adatai és kommunikációja a jogosultsággal nem rendelkező személyek előtt titkos maradjon.

5.8 Kártérítés

A Felhasználó felelősségének megállapítása esetén köteles és vállalja, hogy kártérítést fizet vagy elégtételt ad más módon bármely kárért, eljárásért, elmaradt haszonért, veszteségért, díjért, kiadásért, költségért (beleértve a megemelkedett adminisztrációs költségeket és perköltségeket teljes kártalanítási alapon), követelésért, perért és bármely más kárért és/vagy tartozásért, melyet a szolgáltatás használatából, a szolgáltatáson keresztül közzétett információkból és/vagy egyéb más anyagból, a jelen szerződés bármely megsértéséből, bármely károkozó cselekményből, mulasztásból és/vagy jogszabályi kötelezettség megsértéséből adódóan a magiclove portál üzemeltetőjét éri.

Utolsó frissítés: 2014. július 28.