Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!

Társkereső Súgó

Regisztráció

Társkereső adatlapod létrehozását kétféle módon kezdeményezheted, a regisztrációhoz szükséges adatok kezeléséről az adatvédelmi nyilatkozatunkban tudsz tájékozódni.

Regisztráció Email címmel

Töltsd ki a nyitólapon található "Csatlakozz" doboz mezőit. Add meg e-mail címed, születési dátumod, jelszavad - ezek a személyes adataid semmilyen körülmények között nem lesznek láthatók a nyilvánosság számára, beceneved, nemed.

A megadott e-mail címre automatikusan küldjük számodra az aktivációs linket, melyre kattintva tudod folytatni regisztrációd.

Az aktivációs linkre kattintva adatlapod létrehozhatod, válaszolj az itt feltett pár kérdésre pl célod, megjelenésed, végzettséged. Lakhelyed megadásával kereshetsz a közeledben élőkre illetve téged is megtalálhatnak más társkeresők. Kezd el beírni településed nevét majd válaszd ki a betöltődő listáról. Ha lakhelyed nem szerepel a listán kerjük válassz egy hozzád közel lévő települést.

Belépés Facebook-al

Facebook-al is beléphetsz, kattints a "belépés facebookal" gombra, a megjelenő ablakban tudsz hozzájárulni alap adataid magiclove társkereső részére történő megadásához. (e-mail, nemed, lakhelyed, születési időpontod) a megadott adatok semmilyen körülmények közt nem láthatóak a nyilvánosság számára

Adatlap

Adatlapodat tetszőlegesen tudod módosítani, téged ábrázoló fényképeket feltölteni, írj magadról, a keresett partnerről, érdeklődési körödről. Bizonyos adatokat e-mail cím, születési idő, nemed módosítását tőlünk kell kérned, ebben az esetben add meg a beceneved, születési időpontod és arról az email címről írj amelyről a regisztrációt létrehoztad így tudjuk ellenőrizni valóban te kéred e a módosítást.

Üzenetek

Üzenetek nézetben összesítve a legutolsó üzenetet láthatod felhasználóként. A teljes üzenetet és chatelést megtekintheted ha rákattintasz az üzenet betekintő szövegére. Tetszőlegesen tudsz rá válaszolni vagy törölheted a teljes beszélgetést. Új üzenetről beállításaidnak megfelelően értesítést küldünk e-mail címedre. Belépést követően az üzenetek menüpont mellett jelezzük hány új olvasatlan üzeneted érkezett.

Nem találod az üzenetet amiről értesítést kaptál?

Az üzenetet küldő társkereső időközben törölte magát a rendszerből, vagy reklámleveleket küldött ezért mi töröltük ki az oldalról.

Tetszik

Tetszik valaki? Jelöld be! Kattints az adatlapján lévő tetszik gombra. Értesítést fog kapni a jelölésről és kölcsönös tetszés esetén értesítést kapsz az értesítősávban és beállításaidtól függően e-mail címedre. Ha valaki mégsem tetszik törölheted a listádról a bélyegkép felé húzott egérnél mutatja a törlés gombot.

Üzenőfal

Üzenőfalon megoszthatod történeteid élményeid vagy bármit amit érdekesnek tartasz. Bejegyzéseidet az adatlapodon láthatják társkereső látogatóid. Amennyiben egy bejegyzés elnyerte tetszésedet a "tetszik" linkre kattintással tudod kifejezni. A bejegyzésekhez hozzászólást fűzhetsz. Saját bejegyzéseid hozzászólásait tetszőlegesen törölheted.

Jelentés / Tiltás

A téged zavaró társkereső felhasználókat az adatlapjuk vagy az üzenetek melletti "Jelentés / Tiltás" linkre kattintással tudod tiltani. A letiltott felhasználók nem tudnak kapcsolatba lépni veled és nem láthatják adatlapodat. A tiltást bármikor fel tudod oldani "Engedélyezés".

Ha úgy érzed egy társkereső nem való oldalunkra (nem valós személy, fényképpel való visszaélés, háborgató sértegető magatartás részletesen a szabályzatunkban) jelentsd nekünk.

Regisztráció törlése

Lehetőséged van adatlapod törlésére társkereső rendszerünkből. Amennyiben törlöd magad minden üzeneted, üzenőfal bejegyzésed, fényképeid visszavonhatatlanul törlésre kerül és többé nem érhető el a többi társkereső számára.

Törlést az adatlapod alján lévő "Regisztráció törlése" linkre kattintva tudod kezdeményezni.