Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Hóesésben nem kell napolaj.
profilkép
Ez is én lennék.Itt meg láttam egy röhejesen aranyos kutyát.

3 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Stefán IGP

42 éves, Szentes, Csongrád, Magyarország
Rólam

Az a lényeg, hogy az ég kék, és a víz nedves. Minden más kevésbé fontos. Ettől az oldaltól nem várok el sokat, ennek is magától kell mennie. Az örök optimista vagyok, egy pesszimista alapos felkészültségével.

Akit keresek

23 - 40 éves nő, 150 - 177 cm, társkeresés, randi
Nincsenek konkrét elvárásaim, mert tudom, hogy mindenki már egy csomószor megégette magát, összetörték a szívét, stb. Nem rossz a rózsaszín felhő, meg Kupidó nyila sem, én sokszor emellett a földön járok. Két lábbal. Amit fontosnak tartottam mindig az az ápoltság, nőiesség, kedvesség. Ha mi férfiak őszinték akarunk lenni, akkor nem egy címlaplánytól vadulunk meg igazán, hanem attól a átlagos lánytól, Nőtől aki káprázatosan kívánatos a visszafogottabb, szolidabb, kedvességével.
Egy mosoly nem a világ, a tied viszont a világot jelenti nekem. Szeretek udvarolni, kényeztetni a másikat, bókolni, ami persze nem egyoldalú dolog, mert nekünk is jólesik ám a törődés..............

Személyes adataim
Magasság:
178 cm
Súlyom:
73 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
kék
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom::
honvédelem
Jövedelmem::
átlagos
Érdeklődésem
Film:
Szeretem a csavaros, furmányos filmeket. A jó vigjátékot, a penge akciót, és azt is ami megmozgatja a fantáziámat, vagy akár könnyeket csal az ember szemébe. A nagy klasszikusokat is, mint a Ben Hur, Schindler listája, Közönséges bűnözők, a mai filmekig. Van már online filmnézés, de azért egy jó mozi élményt nem tud pótolni....
Könyv:
Alig, ami tudom, hogy nem helyes. Persze, ha lenne valaki aki visszavezet engem az írott oldalak csodás világába, nem nagyon ellenkeznék.....
Zene, tánc:
Táncolni nem nagyon tudok, de szívesen csinálok magamból bohócot a parketten. Zenében is mindenevő vagyok : Nálam a klasszikus Mozart megfér Clapton-nal, az Anathema-val, Van Buuren-nel, vagy épp Tiesto-val.
Sport:
Röplabda, volt, és van is. Hetente párszor egy kis futás és talaj gyakorlatok. Több kellene, de ezt is alig lehet valahogy beszorítani az időbe.
Gasztro:
Magyar, meg olasz. Ha kísérletezni támad kedvem, akkor irány valami távol keleti vagy közel keleti. A mottó : ne kérdezd meg mit eszel, akkor még lehet, hogy ízleni is fog.
Állat, növény:
Nekem nincs, szeretem a lovakat, a kutyákat és a macskákat. Semmilyen állat ellen nincs kifogásom, ami nem akar engem megharapni, megenni, megcsípni, felrúgni, stb.

Több társkereső

társkereső fényképToni
Szentes
társkereső fényképNoonooka
Pilisszentkereszt
társkereső fényképFujitsu
Hatvan
társkereső fényképSteven
Sopron
társkereső fényképZsolt
Dunaújváros
társkereső fényképAtommacika
Dunaújváros

Társkereső férfiak
Társkereső Szentes
Diplomás társkereső