Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Teljességgel élni, de nem mértéktelen léttel.
profilkép
Versenyen

4 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

HerrMárton

34 éves, Dunakeszi, Pest, Magyarország
Rólam

Kreatív, sportos, határozott jellemű, a humor számos formájára fogékony fiatalember vagyok, aki szeret mozogni, nagyokat nevetni, lehetetlenebbnél lehetetlenebb gondolatokkal foglalkozni, ezekről másokkal beszélgetni, vitázni, jó zenéket hallgatni, szépeket rajzolni és festeni, minden ami kreatív, semmi ami primitív. Ez vagyok én. Tömören. Röviden.

Akit keresek

19 - 23 éves nő, 150 - 178 cm, 40 - 61 kg , társkeresés, randi
Legyen csinos, sportos, adjon magára ami a külsőt és a belsőt illeti, de legyen hivalkodó, én nem a sminkkészletedre vagyok kíváncsi, hanem arra a lányra, aki előttem áll/velem beszélget/nekem ír. Legyél ambiciózus, legyenek álmaid, vágyaid, terveid, amikért képes vagy küzdeni. Egy szóval: ÉLJ! NEVESS! ALKOSS!

Személyes adataim
Magasság:
179 cm
Súlyom:
68 kg
Alkat:
sportos
Szemem:
kék
Hajam:
szőke
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
szülőkkel élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
szakmunkás
Foglalkozásom::
alkalmazott grafikus
Jövedelmem::
átlagos
Érdeklődésem
Érdeklődésem:
Művészet, sport, filmek, zene, irodalom, filozófia (ennek is inkább a mindennapokra alkalmazott frázisai), emberi érzések és gondolatok, jó könyvek, jó zenék, finom ételek.
Film:
Dráma, izgalmas és egyben érdekes thrillerek, értelmesebb(azaz kreatívabb és jól átgondolt, kitalált)horror filmek, történelmi filmek.
Könyv:
Márai Sándor, Gerlóczy Márton, Fiala János (hát ő nem egészen író, illetve nem csak az,de mind1), Paulo Coelho, Stephen King, Breston Ellis, Ady Endre.
Zene, tánc:
alternatív modern rock/metál, istrumental metal/rock, a hip-hop és electro zene egyes képviselő, de szinte bármit képes vagyok hallgatni ideig óráig.
Sport:
Futás (elsősorban terep, illetve hosszú táv), úszás, kerékpár, foci, alapvetően univerzális sportalkat vagyok, bár pl. pankrátor nem leszek az fix.
Gasztro:
Alapvetően magyaros étkek, de nem vetem meg a kínai konyha remekeit, az olasz tésztaételeket, a jó tartalmas leveseket és testesebb húsokat sem. Italként kedvenceim közé tartoznak a magyar borok többsége, sört szinte soha nem szoktam fogyasztani.
Állat, növény:
Állatbarát vagyok, magam is sok háziállattal osztom meg hajlékom, a növényekkel sem állok hadilábon.

Több társkereső

társkereső fényképJózsef
Budapest
társkereső fényképÁrpi
Vác
társkereső fényképJuice
Érd
társkereső fényképRichárd
Kecskemét
társkereső fényképPetrol
Budapest
társkereső fényképZolii
Dunaföldvár

Társkereső férfiak
Társkereső Dunakeszi
Diplomás társkereső