Társkereső. Ismerkedj, barátkozz, randizz ingyenesen!
Én nem vagyok őrült, csupán más a valóságom.
profilkép

2 fénykép

Salem

25 éves nő, Komárno, Szlovákia
Rólam

19 éves komáromi lány vagyok, szeretek társaságba járni, vonzanak a furcsa és érdekes dolgok, rettentően hangulatember vagyok. Egy határozott partnerra vágyom, aki tudja kezelni a személyiségem és dominánsabb lenni nálam. :)

Akit keresek

21 - 30 éves férfi, 180 - 195 cm, társkeresés, randi, barátkozás, ismerkedés, csevegés
Remélem, nem tűnök nagyon válogatósnak ^^
Szeretem, ha a férfi magasabb nálam, erőt sugároz, hogy biztonságban érezhessem magam mellette, nem kell hogy mackós alkatú legyen, de sportos létemre legyen nálam vastagabb...Legyen férfias, tudja kezelni a természetem, lehessen vele jóízűen vitatkozni, legyen kreatív s belevaló.

Személyes adataim
Alkat:
173 cm, 65 kg, átlagos
Megjelenés:
zöld szemem, sötétbarna hajam
Kapcsolat:
független
Gyerek:
nem soha
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom:
tanuló
Érdeklődésem
Érdeklődésem:
Szeretek filmet nézni, olvasni, írni, zenét hallgatni, rajzolni, besézlgetni, kritizálni, főzni, dekorálni és acc. xD
Film:
Imádom a horrorfilmeket, nagy rajongója vagyok mindennek, ami elméletileg rémisztő, könyvtől kezdve a Paranormal Activityken át. Emellett szeretem a fantasyt, a thrillert, a dokumentumfilmeket, akciót és vígjátékot. Romantikus csillámhányás kíméljen.
Könyv:
Szintén elsősorban horrorirodalom, többnyire bármi, ami vámpíros - NEM Twilight, annak SEMMI köze a vámpírokhoz! >.< Boszorkányos, krimis, akció, humor, mint például Fable és Moore, de ugyanúgy Stephen King, Murakami Haruki és egyéb írók. A lényeg hogy jó legyen és lekössön
Zene, tánc:
Imádok táncolni, szinte mindent kipróbáltam a néptánctól kezdve a versenytáncon át a hip-hopig, nem köt le semmi, bár jelenleg épp hastáncot tanulok. A zene kötetlen, mindegy hogy dubstep vagy black metál, ha tetszik, hallgatom. Ugyangy van komolyzeném, operám, Mozart és Lordi megfér egymás mellett a BigBang-gel és Marilyn Mansonnal.
Sport:
Itt is mindenevő vagyok, mindent kipróbáltam már amire a keretből és a lehetőségekből futotta, kempo, capoera, boxoltam két évig, futottam versenyszerűen, táncoltam szintén, zumbáztam... odavagyok az aktív, gyors és adrenalinnövelő sportokért, mint a síelés, snowboard, de minden vágyan kipróbálni a tandemugrást és a bungee jumpingot.
Gasztro:
Többnyire mindent megeszek, ami nem mozog. Aztán ha utolérem :D:D
Szeretek főzni, magamtól és receptből is sok mindent el tudok készíteni, a szusi, a tökfőzelék, kelbimbó nem jön be, a zöldségeket főleg nyersen eszem. nagyon leveses vagyok, de gyümölcsleves, halászlé nem jönni be.
Állat, növény:
Imádom az állatokat, az embereket, az embereket akik állatként viselkednek - józan keretek között, nem muszáj hogy józanul. Iazi állatból egyedül a kukacok, hernyók azok amiktől kiszaladok a világból, egyformán ölelgetem az óriáskígyót és a tarantulát, mint a kutyát, macskát, papagájt, patkányt.

Több társkereső

társkereső fényképCsajoska
Mátészalka
Magyarország
társkereső fényképDiana
Kaposvár
Magyarország
társkereső fényképRedzsi
Sárospatak
Magyarország
társkereső fényképAlyze
Šahy
Szlovákia
társkereső fényképZazuka
Budapest
Magyarország
társkereső fényképBobek
Eger
Magyarország

Társkereső nők
Társkereső Komárno
Diplomás társkereső