Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
Egyszer élsz, hozd ki magadból a legtöbbet! Miért várnál?
profilkép

1 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Balcsika

40 éves, Budapest, Budapest, Magyarország
Rólam

Üdv!

Sosem voltam jó az ilyen bemutatkozásos dolgokban. Lehet hogy írok ide 3 oldalt, amit én fontosnak tartok, de másnak meg lényegtelen. Hát akkor most kérdem én, érdemes ide bármit is írnom?

Nah de azért. A lényeg hogy a szívem és az érzelmeim alapján élek, mind a 28 évemben eddig így tettem, és így is fogok az elkövetkező nem tudom mennyiben még!
Éltem át csodálatos dolgokat, érzelmi téren, és hihetetlen fájdalmakat is! De ez az élet! Ha mindig csak a jót tapasztaljuk meg, akkor nem tanuljuk meg hogy küzdeni és szenvedni is kell, ha meg csak a rosszat ekkor meg nem látjuk értelmét a dolgoknak! A lényeg hogy eddig engem az élet minden rosszért kárpótolt, és minden jóért büntetett. Nincs, nem lehet olyan, hogy valaki csak jót vagy rosszat kap az élettől! Egyszer, úgyis minden visszajön valamilyen formában! Legalábbis szerintem! Bár nekünk is meg kell tennünk a részünk érte!
Az életről ennyit, eddig ez a véleményem róla! Nem szeretem a besavanyodott és csak mindenben a rosszat látó embereket! Én elhiszem hogy nehéz, én is itt élek Magyarországon köztük, és én sem egy elkényeztetett milliomos csemete vagyok, de amikor az ember nagyon lent van, akkor kell a legapróbb és legkisebb dolognak is örülni, és megbecsülni! Például azt hogy legalább élünk! Sokaknak ez sem adatik meg, vagy csak nagyon rövid ideig! Szóval csak fel a fejjel szerintem!
Nah de akkor magamról is valamit! Bár szerintem az ember mindig elfogult magával szemben, így inkább a barátaim, ismerőseim tudnának erre a legjobban válaszolni, de mivel közvélemény kutatást ezért a kis bemutatkozóért nem tartok, így én jellemzem magam! Ezek közhelyek lesznek, de többnyire úgy elemeztem magam hogy ezek mind igazak rám általánosságban:
őszinte, kedves, figyelmes, nyitott az élet dolgaira, az ésszerűséget részesíti előnyben (mert már túl sok a hülye ) érdekli az emberi lélek és annak szépségei, szeret nagyokat sétálni beszélgetni, imádja a természetet! Rossz tulajdonságok, mert ezeket se kell titkolni: néha lusta, könnyen meg lehet bántani, (nem haragtartó de megjegyzi ha megbántják ) meg tuti van még, mert biztos, de hirtelen ennyi iromány jutott eszembe! Köszönöm ha vetted a fáradtságot elolvasni!
Ha érdekel valami akkor írj, és válaszolok!

Akit keresek

22 - 35 éves nő, 150 - 150 cm, 40 - 80 kg , társkeresés, randi
Egy aranyos,csini,megbízható lányt-nőt keresek,aki nem csak neten beszélget-hanem tényleg ismerkedni is szeretne.... kb hirtelen ennyi... :-)

Személyes adataim
Magasság:
170 cm
Súlyom:
65 kg
Alkat:
sportos
Szemem:
zöldeskék
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
egyedül élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
főiskola/egyetem
Foglalkozásom::
Műszaki menedzser
Jövedelmem::
magas
Érdeklődésem
Film:
A remény rabjai, Keresztapa trilógia, Die Hard 1-4, Halálos Fegyver, Másnaposok ................................., A Magdolna nővérek, Ponyvaregény, gladiátor, Halálsoron,, Táncos a sötétben, indul a bakterház, A mások élete, a riviéra vadorzói, Piszk, , Monsieur Ibrahim és a Korán virágai
Könyv:
Alexander Szolzsenyicin, George Orwell 1984, Agatha Christie, Leslie L. Lawrence, Robert Merle, , Ernest Hemingway: Az öreg halász és a tenger, Robert Merle: Két nap az élet, Heinrich Harrer - Hét év Tibetben, Boleslaw Prus: A fáraó, Salman Rushdie, , , Robert Merle, Rejtő Jenő könyvei, Konrad Lorenz, Salin
Zene, tánc:
Minimal, progressive, tech-house (ha buliról van szó), néha jöhet egy kis retro is, amúgy meg hallgani sokfélét szeretek :), néha jöhet egy kis retro is, amúgy meg h, Adele , Aretha Franklin , Metallica , Rock, jazz, Eros Ramazotti, minden ami j, , Joe Cocker, blues, Minimal, progressiv, Aerosmith, Pop, latin, disco,
Sport:
öplabda, tenisz, úszás, Forma 1, futás, úszás, foci, biciklizés, Bóling
Gasztro:
Rántott hús, pizza, gyros, , cézár saláta, Tatár Beafsteak, grillezett ételek, olasz konyha, saláták, csirke-pulyka, zöldségek, tészták, Lasagne, zöldségek, tészták, Stroganoff bélszín, Kievi csirkemell törtburonyával