Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

Szundi

37 éves, Budapest, Budapest, Magyarország
Rólam

Szia... Kedves, Kíváncsi... olvasó :P!

Magamról... írjak?! Hát igyekszem, hogy jól összeszedett és tetszetős legyen :)!

Én Nagyszalontán, Erdélyben Születtem! Békés megyében, Vésztőn nőttem fel, 3 éves voltam, mikor oda költöztünk! A Szabó Pál Általános Iskolába jártam az alsós éveimben :)! Életvidám, Eleven... és Csíntalan fiatal voltam, aki könnyen barátkozott, kereste mások társaságát, de ugyanakkor Megbízható, amennyire lehet, Szófogadó és Becsületes :P! A Középiskolát Békésen jártam ki és Érettségiztem le Számítástechnikai Szoftverüzemeltető osztályban! Ezek nagyon Jó, Izgalmas és Bennem Maradandó, Tanulságos és Nagyon Boldog Évek voltak! Rengeteg Ismerőst szeretem és Életre szóló Barátságok köttettek! A Békési sulit követően Gyulán letettem még egy 2 éves sulit, ahol Rendszer-informatikus Technikusként végezetem!!! Ezt követően... a szerintem kiérdemelt Pihenésbe, Szórakozásba és Csavargásba vetettem bele Magam 4 hónapra, majd Próbáltam egy ´Normális´, Nekem megfelelő bejelentett munkahelyet találni Békés megyében! Hát arra felé ez nehéz ügy..., még 3 szakmával, Érettségivel is :(!

Régi Álmom, hogy Katonatiszt legyek! A Tiszti Főiskoláról, Egyetemről olyan hülye szituációk miatt csúsztam le, hogy az már ´nevetséges :(´ De végül is Mégis Szerződéses katona lett Belőlem, aki alulról Próbál meg feltörni, aki folyamatosan Tanul, képzi Magát, Tanácsokat, Segítséget... fogad el a Kollégáitól, és alkalom add-tán a Saját kárán is tanul {1. munkahelyem, Remélem kicsit elnézhető néha 1-2 kisebb hiba}! Így bő 5 éve Budapesten élek és dolgozom! Ritkán járok ´haza´! Teljesen független, fiatal vagyok a Nagyvárosban :)! A munkahelyemet tekintve nagyon Szerencsés vagyok, mert remek és példamutató, segítőkész... kollégák, felettesek vesznek körül, akikkel Jó és megtisztelő dolgozni! Én nagyon Szeretem a Munkám, a Beosztásom :)!!!

Hát... a végére... idebiggyesztem, hogy Nőtlen vagyok, és mint Sokan, Keresem az Igazit, a Nagy Ő-t! Nagyon Szeretek és minden Lehetőséget megragadok, hogy ismerkedhessek, Csajozzak :)! Szeretek Beszélgetni, de ez lehet fel is tűnt :P, viszont az nagyon nem Szimpatikus, ha egy Nő csak beszélgető partnert lát a másikban v. ha Általánosít! Igazi csavargó Lélek vagyok és Szeretek Szórakozni! Imádok Sportolni és fontosnak tartom, hogy Törekedjek a megnyerő megjelenésre! Szerintem Fontos az Ápoltság, a Jó Küllem, Kinézet, de a Legfontosabb, ha azokhoz Igazi Belső értékek is Párosulnak!!! Nagyon sok mindenre... Kész Vagyok egy Nekem Tetsző... és Kellő Csajért, Nőért! Sokoldalú, Ravasz, Kreatív, de főleg Nyílt és Őszinte Embert Ismerhetsz meg Bennem!!! Ha Szimpatikusnak Találsz, derítsd ki, Milyen Vagyok még... :)! Hidd el, Én segítek, Faggathatsz, de cserébe Én is egy kicsit... :P!

Akit keresek

16 - 50 éves nő, 130 - 190 cm, 30 - 90 kg , társkeresés, randi, csevegés

Személyes adataim
Magasság:
185 cm
Súlyom:
85 kg
Alkat:
sportos
Szemem:
barna
Hajam:
barna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
egyedül élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Foglalkozásom::
Magyar Honvédség
Jövedelmem::
átlagos

Több társkereső

társkereső fényképNorbert
Nagykanizsa
társkereső fényképBigcouke
Budapest
társkereső fényképPszilosz
Budapest
társkereső fényképMartin
Budapest
társkereső fényképLuisfigo
Székesfehérvár

Társkereső férfiak
Társkereső Budapest
Diplomás társkereső