Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

Liza

42 éves, Délegyháza, Pest, Magyarország
Rólam

Pár szó magamról,sajnos sok csalódás ért már társkereső oldalakon,de próba szerencse. Az emberek általában a külső alapján döntenek, és ne a külsőm miatt szeressenek, hanem a belső értékeimért. Röviden azért leírom mégis mire számíthat, aki meg szeretne ismerni: sötétbarna rövid hajam van, a szemem barna, átlagos testalkatú vagyok, azaz úgynevezett aranyközépút. Amire vágyom és amit keresek: sok nevetés,beszélgetések,tartalmas időtöltés,egy igazi férfi, aki támaszt és biztonságot tud és akar nyújtani, aki szintén azt a társat keresi akivel teljes lehet az élete. Akivel lehet jövőt építeni,és akivel igazán lehet élvezni az életet.Amit én tudok adni:szeretet, megbecsülés, gondoskodás, meleg otthon,önzetlenség.
Amúgy pedig egy igazi nőnek érzem magam, határozott értékrenddel, jó humorérzékkel,egy csomó kreativitással, empatikus vagyok,kritikus magamhoz, szeretem a jó filmeket, szeretek utazni, főzni, vagy elmenni egy jó étterembe, egy jó kávé mellett megváltani a világot, társasági ember vagyok, akinek sokat jelentenek a barátai és a családja. Ami taszít, az az ízléstelenség, a szélsőséges nézetek, az egysíkú gondolkodás.
Várom leveled, ha úgy gondolod hasonló elképzelésünk van az életről,és ha szívesen meghódítanál egy nőt, aki arra vágyik,hogy valakinek ő legyen a legszebb és legfontosabb a világon.

Akit keresek

30 - 43 éves férfi, társkeresés, randi

Személyes adataim
Magasság:
157 cm
Súlyom:
68 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
barna
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Gyerek:
már van
Dohányzás:
dohányzom
Alkohol:
Kösz nem
Végzettségem:
szakmunkás

Több társkereső

társkereső fényképNővérke
Nyíregyháza
társkereső fényképMonty
Budapest
társkereső fényképErika
Nyíregyháza
társkereső fényképSzuen
Szeged
társkereső fényképHathor
Pécs

Társkereső nők
Társkereső Délegyháza
Diplomás társkereső