Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
"Az igazi kérdés nem az, hogy van-e élet a halál után, hanem hogy élsz-e a halál előtt." OSHO
profilkép

4 fénykép

  • Tetszik
  • Csevegés

Saharov

23 éves, Komárom, Komárom-Esztergom, Magyarország
Rólam

Üdvözlök mindenkit az adatlapomon, örülök, hogy rátaláltál. Ha azt várod, hogy pár mondatban jellemezzem magamat, el kell hogy keserítselek; csalódni fogsz, ugyanis ebben a furcsa - szerintem mellesleg inkább hátrafelé fejlődő - anyagi világban mindenki annyira egyedi, hogy még önmagunkat se ismerjük igazán - hogy lehetne ezek után beszélni arról, milyenek vagyunk?

Számomra a legfontosabb - és amit másokban is keresek - az nem más, mint az egyediség, az önkifejezés képessége, a független, sajátos egzisztencia. Olyan emberek érdekelnek, akiknek van egyéniségük, saját világnézetük, önálló kritikai hozzáállásuk tapasztalataik tárgyaihoz. ;)

Alapvetően mindenki rendelkezik ezekkel a tulajdonságokkal, sokakban azonban a társadalom elnyomja őket, így olyanokká válnak, mint a robotok: elvesztik Önazonosságukat, és mindenféle külső elvárást és gondolkodásmódot magukra véve akaratlanul is beleesnek a külvilági társadalom közönséges színházába - színészekké válnak a saját valóságukban, mit sem sejtve arról, hogy a szerep, melyet játszanak, pusztán egy előre legyártott forgatókönyv. Akik így élik az életüket - azokat tartom én önmagam számára unalmas, jellegtelen embereknek.

Én egy spirituális gondolkodású személy vagyok, akinek világnézete saját tapasztalatai mellett a Keleti filozófia bölcsessége alapján fejlődött ki.

Szabadidőmben karatézok (szintén a keleti kultúrák iránti vonzalmam kivetülése). Érdekel a filozófia és a spirituális önfejlesztés. Nagyra értékelem a művészet minden ágát, hiszen a műalkotásba a szerző személyisége is belekerül, ez pedig az önkifejezés egyik legmagasabb módja. :D

Olyan lányokkal ismerkednék, akik kifejezik az érzelmeiket (hiszen az a lélek nyelve), ha jó kedvük van, igazán tudnak nevetni, ha pedig rossz, képesek sírni. Más szóval akik nem futnak el az érzelmek elől, hanem elég bátrak kifejezni őket. ;)

Akit keresek

18 - 30 éves nő, társkeresés, randi
Mindössze 2 tulajdonságot nézek a másik emberben, de azokat komolyan veszem. Az egyik az, amit előbb már leírtam - hogy mennyire vagy egyedi, önálló gondolkodású, sokszínű személyiség. A másik egy erkölcsi tulajdonság: az őszinteség.

Ha ez a kettő megvan, más miatt nem ítéllek el. Cigi, drog, pia - az én értékelésemben ilyen felületes külsőségek nem játszanak, hisz az előbbi két tulajdonság már önmagában is ritka csoda. Az én gondolkodásomban ez a kettő akkora érték, hogy cserébe sok mindent elnézek. ;)

Olyan lányokkal ismerkednék, akik kifejezik az érzelmeiket (hiszen az a lélek nyelve), ha jó kedvük van, igazán tudnak nevetni, ha pedig rossz, képesek sírni. Más szóval akik nem futnak el az érzelmek elől, hanem elég bátrak kifejezni őket. ;)

Személyes adataim
Magasság:
180 cm
Súlyom:
74 kg
Alkat:
átlagos
Szemem:
barna
Hajam:
sötétbarna
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
szülőkkel élek
Gyerek:
nem soha
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
gimnázium/szakközép
Érdeklődésem
Film:
Macskajaj
Kenguru Jack
Az összes Bud Spencer és Terence Hill film
Könyv:
Mihail Bulgakov: A Mester és Margarita
Sport:
Karate
Gasztro:
Olasz konyha, Kínai konyha
Állat, növény:
Tigris, macska, jaguár, puma

Több társkereső

társkereső fényképN Zola
Kecskemét
társkereső fényképPyton
Komló
társkereső fényképSzendy
Budapest
társkereső fényképLegradi
Nyíregyháza
társkereső fényképJohnnyj
Miskolc

Társkereső férfiak
Társkereső Komárom
Diplomás társkereső