Találd meg a párod, randizz, ismerkedj közeledben élőkkel. A Magiclove társkereső teljesen ingyenes!
  • Tetszik
  • Csevegés

Scarlett

39 éves, Sárbogárd, Fejér, Magyarország
Rólam

26 éves lány vagyok...Tisztességes fiúk levelét várom barátság céljából!Irtózom a nagydumás,"ki vagyok én" típusú pasiktól,akik csak szédítik a nőket,és semmi igaz nincs a szavaik mögött!Ha ilyen vagy ,messze kerülj el!Szexuális jellegű témákkal nem lesztek nyerők nálam...ahhoz előbb meg kéne ismerkednünk,hogy ilyenről beszélgessünk!Nem vagyok prűd..csak vannak elveim!Sorry!Szeretem a zenét a könyveket,imádom a természetet,és a családomat!
A világ tele van Ashley Wilkes-ekkel!Én Rhett Butler-t szeretném megtalálni!A határozott férfit,aki nemcsak a testéért szereti a nőt,hanem,mindazért ami a Nő maga!A lelkéért,a tetteiért,a mozdulataiért!

Akit keresek

24 - 33 éves férfi, társkeresés, randi, barátkozás, ismerkedés
A szerelem nem változhat közönnyé egyetlen pillanat alatt. Pedig azzá változhat, azzá is változott. Soha nem is létezett igazán, csak a képzeletemben. Sohasem szerettem igazán csak azt az álombeli királyfit, akit elképzeltem. Valakit szerettem, akit magam alkottam magamnak, és aki éppen olyan halott,mint a szívem. Elképzeltem valakit. Csinos ruhát varrtam neki, és beleszerettem... és akkor jött egy fiú, nap sütött a hajára, délcegen ült a lovon, és bármennyire más volt, de rám mosolygott. Ráaggattam a ruhát, akár illett rá, akár nem, és minden szép álmomat. És nem akartam meglátni, milyen valójában. Továbbra is a ruhát szerettem, és nem őt, egyáltalán nem őt.Ma már tudom,én a Férfit szeretném szeretni,a férfit,aki határozott,szeret,és szeretné megismerni a lekemet!Csak az övé lesz a testem is!
"Furcsa, több ezer emberrel találkozunk és egyik sem fog meg igazán. Aztán megismerünk valakit, aki megváltoztatja az életünket. Örökre."
Legyen tisztességes,figyelmes,és a legfontosabb:Őszinte!

Személyes adataim
Magasság:
163 cm
Súlyom:
50 kg
Alkat:
vékony
Szemem:
zöld
Hajam:
szőke
Kapcsolat:
független
Kapcsolat:
szülőkkel élek
Gyerek:
majd valamikor
Dohányzás:
nem dohányzom
Alkohol:
barátokkal
Végzettségem:
főiskola/egyetem
Érdeklődésem
Érdeklődésem:
zene,tánc,sport,élet
Film:
Kegyetlen játékok,Tűzben edzett férfi,Kettős kockázat,Szállító,Bourne trilógia
Könyv:
Elfújta a szél,Anna Karenina
Sport:
foci,Forma-1

Több társkereső

társkereső fényképJuditta
Budapest
társkereső fényképSkorpió
Miskolc
társkereső fényképDóra
Budapest
társkereső fényképThemisztó
Kecskemét
társkereső fényképKica
Szeged
társkereső fényképSzani
Pécs

Társkereső nők
Társkereső Sárbogárd
Diplomás társkereső